Ook graag ons loei lekkere Fabor ijs voor uw gasten? Dat kan! Kies voor ons B2B-concept

Steeds meer ondernemers kiezen voor de kracht van een eerlijke product met een lage impact voor mens en milieu. Weten waar je product vandaan komt en hoe het wordt geproduceerd, dat geeft een eerlijk en veilig gevoel!

Daarom uw keuze voor Fabor ijs!

Op ons erf verwerken we op ambachtelijke wijze de dagverse weidemelk van onze koeien. In 2014 hebben we een professionele ijsbereidingsruimte gebouwd, op een steenworp afstand van de koeienstal. Hier zetten we dagelijks de rauwe melk van onze koeien om in ijs, volgens de strikte HACCP-richtlijnen. We meten elk receptuur tot op de gram af en zorgen ervoor dat de melk precies op de juiste temperatuur wordt verwarmd en vervolgens weer gekoeld.

We werken met de allerbeste melk, mensen en machines. Door zelf grotendeels de keten te beheren, kunnen we op een duurzame manier producten ontwikkelen en produceren. Ons bedrijf is toekomstbestendig ingericht en biedt ruimte voor uitbreiding van de capaciteit. Door nauw en intensief samen te werken, creëren we een loei-lekker product waar we met z’n allen trots op mogen zijn! 

Wij zijn trots op de samenwerking met afnemers en verkooppunten door heel Nederland.

Wil jij Fabor ijs ook voor jouw gasten, ijssalon, restaurant, vakantiepark, boerderijwinkel, ijsautomaat, verkooppunt of op uw evenement? Kies uit een groot assortiment van smaken ijs die het hele jaar door wisselen. Naast loei lekker ambachtelijk ijs bieden we ook de volledige ondersteuning bij de verkoop ervan. Samen met u creëen we de perfecte gepersonaliseerde ijskaart voor uw locatie. Ook zorgen we voor verkoop bevorderende uitingen, zodat uw aanbod er net zo smakelijk uitziet als ons ijs!
Neem contact met ons op en ontdek dat de mogelijkheden écht oneindig zijn.