Huur onze ijsbar of ijsbrommer

IJsbar huren?

Wat is er dan leuker en lekkerder dan een loei lekker ijsje uitdelen? Een verjaardag, kinderpartijtje, familiefeestje of wat anders te vieren? Of gewoon eens iets anders op je werk trakteren?  Kies dan eens voor een ijsbar.

Bij uw bestelling geeft u zelf aan welke ijs smaken (max. 3 smaken) u in de ijsbar wilt hebben. Wij vullen de bakken voor het aantal personen dat u wenst. U kunt een keuze kunt maken uit alle smaken room- of sorbetijs. Zo is er voor ieder wat wils!

De ijsbar is makkelijk te vervoeren en dus geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Het is voorzien van koelelementen welke het ijs gedurende uw festiviteit koud kunnen houden. 

IJsbrommer huren?

Jouw feest is toch ook pas compleet met een lekker ijsje? Bij ons kun je een mooie bijzondere ijsbrommer huren. De ijsbrommer wordt gevuld met ons ijs. De ijsbrommer is kant en klaar met koelmotor gekoeld, zo blijft jouw ijs op de juiste temperatuur. Je bepaalt zelf welke smaken (max. 4 smaken) we meebrengen. 

Op verzoek komen wij graag met onze ijsbar of ijsbakfiets bij je langs om dagverse ijsjes voor jou en jouw gasten te scheppen. Reserveren kan via info@faborijs.nl of kom langs in onze ijssalon voor het bespreken van de mogelijkheden.