Lekkerste ijsje van de Brabantse Kempen !

Sinds 2014 verwerken wij een gedeelte van onze dagverse weidemelk op onze boerderij. Wij maken op ambachtelijke wijze ijs van onze dagverse weidemelk. Slechts op een steenworp afstand van de moderne ligboxenstal is de professionele ijsbereidingsruimte waar wij de melk pasteuriseren en verwerken tot vele smaken 'loei lekker' ijs.

Van begin tot eind, van gras tot ijs, besteden wij veel aandacht en zorg aan onze totale productiewijze en dat proef je! 

4e plaats voor Fabor tijdens landelijke vakwedstrijd

"Ruim 75 ambachtelijk ijsbereiders uit het gehele land hebben op dinsdag 12 maart tijdens de Bakkersvak in Gorichem gestreden om de prestigieuze prijs ‘De Gouden IJsspatel 2019’. 
Een vakjury boog zich over het lekkerste en beste koffie-roomijs van 2019 die de deelnemers moesten maken. Koffie-roomijs was de officiële wedstrijdsmaak. Rian van IJsboerderij Fabor bereikte de top 5. Het is een bekroning van ambacht en vakmanschap. Ze nam de 4e prijs mee naar Reusel en laat hiermee zien dat ze tot de beste ijsmakers van Nederland behoort."