Wilt u eens iets anders op tafel zetten?

Voor het bestellen van een ijstaart neemt u rechtstreeks contact op met IJsboerderij Fabor, dit kan per mail info@faborijs.nl of telefonisch 06 - 55 78 50 73
U kunt uw ijstaart afhalen op zaterdag 18-12, zondag 19-12, woensdag 22-12 of donderdag 23-12 tussen 14 en 17 uur.

Stracciatella ijstaart
IJstaart geschikt voor 8 tot 10 pers. Roomijs rijkelijk gevuld met Belgische Callebaut chocolade. Gedecoreerd met chocolade. Deze ijstaart bevat lactose en soja
€ 19,50
Yoghurt Amarena IJstaart
IJstaart geschikt voor 8 tot 10 pers. Yoghurt ijs met amarena kersen. Gedecoreerd met chocolade. Deze ijstaart bevat lactose en soja
€ 19,50
Witte choco bombe - AANRADER -
IJstaart geschikt voor 10 tot 12 pers. Witte chocolade roomijs met frambozen vulling. Gedecoreerd met witte chocolade crunch. Deze ijstaart bevat lactose, gluten en soja
€ 25,50
Noten Explosie
IJstaart geschikt voor 8 tot 10 pers. Noten explosie ijs met noten en karamel. Deze ijstaart bevat lactose, ei, noten en soja
€ 19,50
Stroopwafel ijstaart
IJstaart geschikt voor 8 tot 10 pers. Gemaakt van het overheerlijke stroopwafel ijs. Gedecoreerd met een mini stroopwafeltjes. Deze ijstaart bevat lactose, gluten en ei
€ 19,50
Pietentaart
IJstaart geschikt voor 8 tot 10 pers. Speculaas roomijs gedecoreerd met pepernoten en chocolade. Deze ijstaart bevat lactose, gluten en soja
€ 16,50
Isobak loei lekker ijs
Isobak met ijs naar keuze. De isobak bevat 750 gram ijs= ca 10 bolletjes. Keuze=Aardbei*, Citroen*, Vanille, Stracciatella, Caramel Zeezout, Amarena Kers (*=sorbetijs)
€ 9,50

BESTELLEN?

Wilt u een van de bovenstaande ijstaarten bestellen, klik dan op de rode knop. Uw e-mail programma wordt geopend, waarna u uw bestelling door kunt geven. 

Vergeet niet het gewenste aantal, uw telefoonnummer en de gewenste afhaaldatum te vermelden.

 

 

 

Serveertip! 

Haal de ijstaart ca 25 minuten voor gebruik uit de diepvries. Gebruik voor het aansnijden van de taart een heet mes. Dit kunt u doen door het mes onder de warme kraan te houden.
Maak daarna het mes goed droog om waterkristallen in het ijs te voorkomen. Bewaaradvies: minimaal - 22 graden, de ijstaart is 3 maanden houdbaar bij deze temperatuur.
(de bewaartemperatuur is heel belangrijk voor het behoud van de smaak)